post

SK Hořovice – TJ Hluboká nad Vltavou 0:0

V sobotu 10. srpna jsme odehráli první mistrovské utkání nové sezony proti nováčkovi z Hluboké nad Vltavou. Po celou dobu utkání jsme byli lepším týmem, už ve druhé minutě po centru Hlídka zakončoval Mareš. Další dvě střely na branku si připsal Záluský, ale hostující obrana v čele s brankářem držela pevně. Na konci poločasu ještě Kuška orazítkoval tyč.
Po změně stran jsme špatně zachytili protiútok, Beran byl ale včas z branky a nebezpečí s pomocí obrany zažehnal. Od té doby jsme hosty tlačili, po výstavní průnikovce Mareše zakončil Wacker vedle. V 78. minutě střílel Mareš tvrdě na přední tyč, ale ani tentokrát jsme branku nevstřelili. V poslední desetiminutovce jsme soupeře zmáčkli a vyprodukovali si dvě obrovské šance, nejprve byl Kuškův pokus vyražen na rohový kop, následně Wacker neprostřelil hostujícího brankáře. Bohužel jsme obranný val Hluboké neprolomili a z prvního zápasu bereme bod za remízu 0:0.
Příští týden nás čeká zápas v Soběslavi, úvodní výkop nastane v sobotu 17. srpna v 17 hodin.

Sestava SKH: Beran – Hlídek, Kuška, Puchmertl, Sarvaš – Mareš, Vostárek, Vokůrka (68. Průša (73. Kalina)) – Smetana (55. Čapek), Wacker, Záluský.