post

FK Rokycany – SK Hořovice 0:1 (0:0)

Vítězství v Rokycanech se nerodilo lehce. Vstup se nám povedl, šance neproměnili Majid a Sarvaš. Poté zahrozili domácí, ale Beran zakončení zneškodnil. Do druhého poločasu jsme šli se dvěma změnami, hru přišli oživit Smetana s Wackerem. Právě Wacker nejprve svoji tutovku neproměnil, následně ale Rokycanští chybovali v defenzivě a šanci na reparát už využil. Po vstřelené brance se hrálo nahoru dolů, proti prudké ráně a hlavičce musel zakročit Beran. Vokůrka zakončil nad a domácí Titl vedle. V 80. minutě byl za nemístné komentáře na adresu hlavního rozhodčího vyloučen Wacker, domácí vycítili šanci a začali si vytvářet náznaky šancí. Nakonec jsme ale vedení udrželi a slavíme důležité body po vítězství 1:0.

„Po naší červené kartě měl soupeř herní převahu, z které si dokázal vytvořit náznaky šancí. Ty jsme dokázali eliminovat, jak poměrně precizní defenzivou, tak v určitých momentech i s nutnou dávkou štěstí. Hru jsme pochopitelně naprosto zjednodušili a dokázali udržet jednogólový náskok. Vzhledem k pohledu na tabulku jsme získali tři nesmírně důležité body, protože jsme se odpoutali od posledních míst ke klidnému středu,“ řekl po utkání brankář Ondřej Beran.

post

SK Hořovice – FK Králův Dvůr 2:1 (1:1)

Do zápasu s Královým Dvorem jsme nevstoupili ideálně, když ve čtvrté minutě na velkém vápně zasekl Krátký a schovanou umístěnou střelou na zadní tyč poslal hosty do vedení. Postupně jsme se ale začali dostávat do hry, první náznak zlepšení předvedl ve 23. minutě Vostárek, který pelášil na branku po narážečce se Záluským, ale jeho levačce chyběla razance. Za okamžik jsme vyrovnali po standardní situaci, kdy si Kuška našel Vostárkův centr a hlavou překonal Tomana.
Krátce po změně stran Záluský našel Majida a ten střelou na bližší tyč dokonal obrat. Navýšit naše vedení mohl Vostárek, ale jeho brejku vystavil stopku Toman. V závěru se hosté pokoušeli o vyrovnání, za zmínku stojí hlavička Šumilova, která prolétla kolem tyčky. Vedení jsme udrželi a slavíme cenné tři body po vítězství 2:1.
Příští týden nás čeká výjezd do Rokycan, kde hrajeme v sobotu 12. října od 16 hodin.

post

Soutěž o lístky na MOL Cup

Jak jistě víte, zítra (pátek 4. října) od 11 hodin se na O2 TV Sport losuje 3. kolo poháru MOL Cup. Rozhodli jsme se, že pro Vás uspořádáme soutěž o 2x 2 lístky na zápas, který se bude hrát 30. října od 14 hodin v Hořovicích.

Soupeře zatím tedy neznáme, ale v osudí jsou kromě Karviné všechny týmy Chance Ligy doplněné o druholigový Zlín.

Pravidla jsou jednoduchá: Správně tipněte našeho soupeře do komentářů na Facebooku nebo na Instagramu (odkazy níže). Ze všech správných odpovědí budou náhodně vylosovány dvě vítězné. Hlasovat můžete pouze jednou napříč platformami. Soutěž končí zítra v 11:00.

Odkazy: https://www.instagram.com/p/DAqTum3gUQh/
https://www.facebook.com/skhorovice1910/posts/pfbid02JjRw6zkKxfRg6JLVGftk5sbUN77Qju5eKqZ5y9Medp5LkZzpBgJg3dSwUBv7krjVl

post

Výsledkový servis

V uplynulém víkendu se nám opět příliš nedařilo.
🅰️ tým prohrál v Komárově 0:2, 🅱️ tým rovněž padl v Libčicích 2:5.

Dorostenci vyjeli na dvojutkání do Domažlic, obě kategorie se ale do Hořovic vrátily s prázdnou.

Žáci zvládli zápasy proti Komárovu, starší vyhráli 3:1 a mladší 4:0.